Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (8.06 secunde)
Municipalitatea deschide astazi ofertele celor 17 constructori care au licitat pentru cel mai important contract de servicii publice din istoria Craiovei:
Documentele in cauza implica Secretariatul General al Executivului, Cancelaria premierului si Ministerele Justitiei, Mediului, Afacerilor Externe si Finantelor, scopul controlului fiind verificarea respectarii legislatiei privind acest contract.
Implementat in tara noastra de Asociatia Romana a Agentiilor Imobiliare (ARAI), sistemul se bazeaza pe un contract de reprezentare exclusiva intre agent si client, in urma caruia proprietatea care va deveni obiectul con­tractului va fi listata pe un portal comun la care au acces toti membrii MLS (asa-numitii REALTORI).
Un contract de asistenta tehnica in valoare de 22 de milioane de euro, dat de Ministerul Transporturilor unui consortiu condus de firma italiana Italferr SpA, pune pe jar autoritatile din Romania. ... Sa nu mai acuze, ca acel contract este semnat de el!".
Muncim mult mai mult decat este stipulat in contract, nu avem pauza de masa, nu avem voie sa iesim din magazin, nici macar pana la magazinul de alaturi, pentru a ne procura ceva de mancare.
Prin contract, asiguratul isi asuma riscul investitional", explica Mirela Antohi, director general al Directiei Generale de Comunicare si Relatii cu Mass-Media din cadrul CSA.
De altfel, am avut o discutie cu reprezentantii Polaris si am aflat ca Romned nu a avut niciodata contract pentru strangerea deseurilor care practic le lasa pe promenada. Fiecare operator trebuie sa incheie contract cu Polarisul, pentru ca asa este normal", a declarat Laurentiu Marin (foto), directorul DADL.
CE Rovinari a semnat, la sfarsitul saptamanii trecute, un contract de imprumut in valoare de 100 de milioane de lei (aproximativ 25 de milioane de euro - n.r.) cu CEC Bank pentru o lucrare efectuata de o firma apropiata fostului ministru Dan Ioan Popescu.
El va realiza, din aceasta toamna, emisiunea 100% la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV, a spus el, luni pentru HotNews.ro.
Multi dintre clienti se plang ca nu exista o negociere, ci banca le impune un nou contract. "Mi-a spus doar sa semnez un nou contract, nu a fost nicio negociere.
Multi dintre clienti se plang ca nu exista o negociere, ci banca le impune un nou contract. "Mi-a spus doar sa semnez un nou contract, nu a fost nicio negociere.
Clientii care indraznesc sa ceara actul aditional la contract s-au trezit ca "a trecut termenul" si ca banca a considerat ca acestia au aprobat tacit modificarile la contractul de credit.
De altfel, acesta a fost si singurul contract privind constructia unei autostrazi propriu-zise atribuit anul trecut, fiind castigat de asocierea dintre Strabag si Straco Grup.
Intrata intr-un contract de acest tip Ministerul Transporturilor trebuia sa respecte punct si virgula prevederile contractuale, ceea ce nu s-a intamplat. ... Suma ar reprezenta 10% din valoarea licitata a contractului, de 635 milioane lei, adica maximum admis in cazul unui contract tip FIDIC.
Povestea unui contract controversat Iata pe scurt rezumatul celor doua rapoarte. ... In urma solicitarilor SCCF, pe 28 decembrie 2009 s-a incheiat un contract de vanzare-cumparare pentru achizitia statiei de asfalt, tranzactia ridicandu-se la 1,2 milioane de lei, inclusiv TVA.
O istorie cu umbre de portocaliu Toti lideri politici, indiferent de partid, au stiut din capul locului ca acesta nu este un Contract obisnuit.
Emil Boc s-a intors cu mana goala din China Premierul Emil Boc si delegatia oficiala a Romaniei s-au intors din China doar cu promisiunile unor posibile colaborari, insa fara sa fi incheiat niciun contract concret.
Un bancher craiovean spunea, in urma cu ceva vreme, ca un contract de credit este un contract comercial "care reprezinta vointa partilor".
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Camerele Agricole trebuie sa fie ale fermierilor Comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos, a cerut insa eliminarea influentei politice si infiintarea cat mai rapida de Camere Agricole private, reprezentate prin fermieri si asociatii de producatori, cu autofinantare, dar care sa poata primi finantare si de la Guvern sau de la consiliile judetene, in baza unui contract.
google-analytics.com